Show Jana Krause

V pátek 30. března 2012 jste mohli na Prima Family vidět Show Jana Krause, kde jsem byla hostem. Mluvilo se sice o něčem, co pro mě nebylo tak důležité, ale snad jste se i tak bavili. Na základě mé účasti v pořadu velmi stoupla návštěvnost těchto stránek, za což jsem velmi vděčná, a také se objevily souhlasné i nesouhlasné hlasy na nástěnce webu i v mém mailu. Vybrala jsem tedy některé z nich, abych se o ně s vámi podělila. Protože si nedovolím bez souhlasu lidí, kteří mi napsali, uvést jejich celé jméno a mail, uvádím jen křestní jméno, za což se snad nikdo nebude zlobit (nejsou to myslím zneužitelná osobní data). Pro jednoduchou orientaci jsem označila otázku červeně. Pokud mi i vy chcete něco napsat, pošlete mi prosím mail. Nástěnka není v tyto dny úplně bezpečná - více v mém vyjádření na úvodní stránce...
 
Jako první přišel tento mail:

Dobrý den paní Procházková,

právě koukám na pořad Jana Krause a nestíhám se divit. Opravdu si myslíte, že je dobré podporovat obezitu?? Protože Váš přístup je přesně takový. Pochopila bych, kdyby jste propagovala sport vhodný pro obézní lidi, ale radit kde sehnat větší oblečení, abych se sebou nemusela nic dělat a mohla si v klidu dát další větrník k večeři, je vážně vrchol!

Nezlobte se na mě, ale kila navíc nejsou prostě hezká a navíc a to hlavně zdravá! Nic proti Vám, ale jste stejný ročník jako já,ale vypadáte tak o 10let starší a to díky tomu, že máte dost vysokou nadváhu. To Vám nevadí, že si ničíte klouby, zatěžujete srdce a zaděláváte si na cukrovku??


(mail přišel nepodepsán, podle adresy předpokládám, že pisatelem je asi Kateřina)


Dobrý den,

je mi líto, pokud jste moje vystoupení u pana Krause pochopila zrovna takto. Vůbec nepropaguji obezitu a vůbec netvrdím, že je obezita v pořádku. Sama hubnu, protože cítím, že moje kondice šla silně dolů. Jen říkám, že to, že pokud žena přibere, neznamená to, že se má přestat hezky oblékat. Chci říct, že je dobré ze zdravotních důvodů zhubnout a než se to podaří, je potřeba pokusit se najít nějaké slušivé oblečení, díky kterému po tu dobu než zhubnu nebudu vypadat jako krabice. Toť vše. Na svou obranu a obranu mnoha dalších plnoštíhlých žen a slečen musím říct, že nejíme k večeři větrníky a nedřepíme na zadku, ale měníme jídelníček, hýbeme se, ale bohužel to jde některým pomalu. A navíc pan Kraus mi nedal moc prostoru, takže jsem tuto svou hlavní myšlenku nemohla vyjádřit. Proto se o to pokouším alespoň formou svých webů.

Doufám, že se mi podařilo Vám svůj postoj dostatečně vysvětlit a vezmete mě na milost. :o)

Hezký den a ať se Vám daří!

Monika Procházková


Dobry den, mila Moniko,


v poradu pana Krause jste byla skvela a mate ve vsem pravdu. Pri Vasi reci jsem stale jen souhlasne kyvala hlavou. Merim 181cm, vazim cca 78kg, denne sportuji, mam silnou kostru, nejsem zadny hroch, ale proste nejsem twiggy. Cely zivot s tim valcim. Valcim s natolenym modelem, valcim s predsudky. Jen diky zdravemu rozumu jsem neskoncila s anorexii. Pokud mozno do obchodu s oblecenim nechodim. Za velikost L vydavaji velikost 36 …..udela se mi ihned spatne a odchazim. Zalozte odevni firmu, obklopte se schopnymi navrhari a uspech je zarucen. Drzim Vam palce a preji Vam hodne stresti do dalsiho zivota,

Klara


Dobrý den, Kláro,

moc Vám děkuji za slova podpory. Počítala jsem s tím, že někteří lidé se mnou nebudou souhlasit nebo že mě správně nepochopí. Přesto když se takový hlas objeví, je mi to líto a proto jsem moc ráda za Váš mail a další podobné, které mi přišly a které mě utvrzují v tom, že opravdu nejsem "mimo mísu" a problém, o kterém jsem mluvila, pociťují i ostatní.

Ještě jednou děkuji a přeji ať se Vám daří!

Monika Procházková



Zdravím Mončo,

musím vám říct že, jste moc moc sympatická žena a hlavně působíte hodně přirozeně a vesele čehož si na ženách vážím a moc se mi to líbí. Hlavně se mi líbilo jak jste tak krásně bránila Brnečko před tím jelimanem. To bylo pěkné a roztomilé.

Zdraví a pěkný den přeje Michal

 

Dobrý den, Michale,

moc Vám děkuji za poklonu! Takové maily mě moc potěší, když se tu objevují i nesouhlasné komentáře, které se mě snaží nařknout z propagace obezity, což vůbec není pravda. Jen k panu Krausovi - on vůbec není jeliman. V zákulisí je neskutečně příjemný a milý, to jen pro pořad musí rýpat, aby to bylo vtipné. Moc mě to bavilo a musím říct, že pan Kraus je moje krevní skupina... :o)

Ať se Vám daří!

Monika Procházková

 


Dobrý den, 

občas jsem předváděla (mimo jiné) pro Ulla Popken, mají pěkně modely od velikosti 46, takže doporučuji. Nakupuji v Liberci, protože jsem z Jablonce, ale viděla jsem na internetu, že jsou i v Olympii v Brně. Kdy na Stylu-Kabo bude něco o větších velikostech, jak píšete na Vašich stránkách? Udělala bych si výlet.

S pozdravem Jana



Dobrý den, Jano,

děkuji za tip. O této značce jsem už slyšela, ale přiznám se, že jsem se ještě nedostala k tomu, abych blíž prozkoumala jejich modely. Patřím k té skupině lidí, kterou nakupování oblečení a zkoušení pořád dokola stresuje, takže když to není nezbytně nutné, snažím se tomu vyhnout... :o) Půjdu to ale prozkoumat ze studijních důvodů, protože se mi podařilo zhubnout na velikost 44. V pořadu to moc vidět nebylo - zhrozila jsem se jak moc kamera přidává kila :o)

Na Stylu v Brně bývá přehlídka Oversize show pravidelně, ale musím Vás upozornit, že to není nic moc. Jsou to přesně ty barevné "hacafraky", o kterých jsem mluvila v pořadu. A ještě je to většinou umělé. Nepříjemné na nošení a navíc to z nás, mladých holek udělalo osoby neurčitého věku a pohlaví (tu přehlídku jsem coby modelka absolvovala v srpnu 2010). Pevně doufám, že se to do budoucna změní.

Ať se Vám daří!

Monika Procházková

 

Dobrý den, 

moc jsem Vám fandila, ale po tom, co jsem Vás viděla v show Jana Krause, se to ještě utvrdilo, protože jste nejen mě, ale i ostatní diváky přesvědčila, že si za svým názorem opravdu stojíte a takových lidí já si moc cením! Na vašich osobních stránkách máte moc povedené fotečky! Jste určitě hezčí, než nějaké naše české i zahraniční „vychrtlinky“ a rozhodně, rozhodně máte největší IQ jaké jsem u nějaké modelky viděla…. A to je opravdu úžasné! 

Ještě mám na Vás jeden dotaz. Kam bych si mohla napsat o Váš autogram, jestli to je vůbec možné?

S pozdravem


Markéta


Dobrý den, Markéto,

moc Vám děkuji za poklonu. Takové maily vždycky potěší, když se tu občas objeví nějaký nesouhlasný nebo nějaký, jehož autor mě nepochopil... Fotky na mých stránkách jsou záměrně focené jako "civil". Tedy ne žádné pseudoumělecké fotky, ale prostě doklad toho, že obyčejné městské oblečení, líčení a účes, ve kterém chodím do práce, bohatě stačí k tomu, aby člověk vypadal k světu. Snad to někoho inspiruje a pomůže mu cítit se dobře i s těmi kily navíc.

Taky mě potěšila Vaše žádost o autogram. Musím přiznat, že s něčím takovým jsem vůbec nepočítala, takže nemám natištěné žádné fotky, které bych mohla rozesílat a ani schránku, kam by bylo možné poslat obálku se známkou (určitě pochopíte, že neprozradím svou adresu nikomu, koho neznám). Takže nad tím se zamyslím a jakmile to bude připravené, přidám na svůj web informaci kam si napsat.

Ať se Vám daří!

Monika Procházková