Focení s Monikou

Dámy! Chcete mít krásné fotky, se kterými se budete opravdu rády chlubit přátelům? Chcete, aby obdivovali vaši přirozenou krásu, aniž byste tušily stín tzv. chvály ze slušnosti? Chcete, abyste to na fotkách byly skutečně vy? Máte obavy z neosobního prostředí ateliéru a nechcete se svěřit do rukou fotografa, od kterého nevíte co čekat? Pojďme spolu strávit příjemné odpoledne, během kterého si vyzkoušíte jaké to je být hvězdnou fotomodelkou! Mimo jiné si ověříte, že ke krásným fotkám nevede tak klikatá cesta a že není fotograf jako fotograf… :o)


Speciální cena pro vás činí 1.500,- Kč (podmínkou je stát se fanouškem FB stránek Plnoštíhlá modelka, Vojtěška Photography a sdílet tuto upoutávku na svém FB profilu). Cena obsahuje kávičku k počáteční debatě, minimálně 3 hodiny focení a 10 fotografií v elektronické podobě, na CD nebo jiném nosiči. Dále se můžeme individuálně domluvit například na zhotovení papírových fotografií v různých formátech a jiných speciálních službách.

Termíny, které si budete moci rezervovat (vždy po dvou „modelkách“, abychom nebyly v přesile :o), jsou čistě na naší domluvě, tak aby nám to všem vyhovovalo.