Vysoká škola hubnutí

Tyto stránky jsou sice "baculaté", pro baculky a o baculkách, mají za úkol pozvednout naše sebevědomí, abychom si díky těm kilům nepřipadaly nehezké, ale přesto nás čas od času napadne jak s nimi zatočit. Nejen proto, že bychom si rády koupily nějaký ten sexy odhalující hadřík, ale taky proto, že pokud je těch kil navíc už přece jen trochu moc, našemu tělu se to nelíbí a dává to jasně najevo...  A tak je někdy třeba se zamyslet nad tím co se dá udělat pro to, abychom se cítily ještě líp.

Hledala jsem tedy jednoho dne v knihkupectví nějakou hodně šílenou knihu se "zaručenými" recepty jak zhubnout, abych se trochu pobavila a přidala něco k lepšímu i pro vás. Vykoukla na mě děsivě růžová knížka s názvem Vysoká škola hubnutí od Edity Sipeky ze Slovenska. Nejdřív jsem ji považovala právě za jednu z těch šílených, ale jakmile jsem se začetla, došlo mi, že není. Je skvělá a myslím, že nám může dost pomoct v našem úsilí vypadat a cítit se líp. Ať si pod tím představujeme cokoli. Důležitou informací je to, že celá kniha vychází z Editiných osobních zkušeností. Žádné teorie,  jen praxe osobně odžitá...

Základním pravidlem je odpočívat, najít si každý den čas pro sebe, kdy jen vypneme a nevnímáme okolí (není to sledování televize, ani práce na zahrádce, prostě jen odpočinek) a najít si druh pohybu, který je nám příjemný (není nutné se za každou cenu mořit aerobikem nebo v posilovně). V každém případě doporučuju si knížku pořídit a přečíst. Budete se divit jak s váma "zacvičí"... :o))


P. S. Za knížku jsem zaplatila 29 Kč :o)